تابلو کامپوزیت موضوعی است که در این مقاله می خواهیم به بررسی آن بپردازیم .

در زمان های گذشته با شکل گیری شهر ها که مجموعه ای از کاخ ها ، عبادتگاه ها ، مغازه ها و خانه ها بودند ، نصب تابلو بر سر درب برخی از مکان ها اهمیت زیادی پیدا کرد و از آن زمان تا کنون استفاده از تابلو ها برای معرفی اماکن مختلف رواج پیدا کرد .

در زمان های گذشته زمان زیادی را برای ساخت برخی تابلو ها صرف می کردند و تابلو هایی با نقاشی و خطاطی پدید می آوردند  .

حال امروزه نیز تکنیک های تابلو سازی پیشرفت کرده است و دیگر تابلو ها را با استفاده از نقاشی و خطاطی نمی سازند ، بلکه از عناصر مختلفی از قبیل : کامپوزیت برای ساخت تابلو های مدرن امروزی استفاده می کنند .

حال می پرسید که تابلو کامپوزیت چیست ؟ آیا می خواهید با انواع تابلو کامپوزیت آشنا شوید ؟

آیا می خواهید تاریخچه کامپوزیت را بدانید ؟

این مقاله را مطالعه کنید تا پاسخ سوالات خود را دریابید .

تاریخچه کامپوزیت :

ورق کامپوزیت در سال 1969 ابداع شده است که برای اولین بار توسط کشور آلمان ابداع گشته و در سال 2000 تولید شده است . ورق کامپوزیت تا سال 2005 توانست تمامی نیازهای صنعتی کشور آلمان را بر طرف سازد و پس از این سال ، صادرات این محصول به کشور های دیگر آغاز گردید .

سپس بعد از کشور آلمان ، کشور امریکا نیز توانست ورقه هایی با تعداد بالا و کیفیت مرغوب تولید کند که در این امر از کشور آلمان نیز موفق تر واقع شد .

حال امروزه نیز تابلو های کامپوزیت به یکی از پرطرفدار ترین و پر استفاده ترین ورقه ها برای ایجاد زیبایی و ساخت تابلو های تبلیغاتی می باشند .

کامپوزیت از دو بخش از قبیل : ذرات به هم چسبیده و ماده محصور کننده تشکیل شده است . ذرات به هم چسبیده در کامپوزیت از پوسته ای متشکل از دو ورق آلومینیوم و هسته میانی پلی اتیلن ساخته شده است که ضخامت آن با لایه های چسب در کل به 4 میلی متر می رسد .

سطح آلومینیوم آن هم با پوشش رزین می باشد که به صورت حفاظت شده در می آید .

کامپوزیت در لغت به چه معناست ؟

 کامپوزیت از دیدگاه لغوی به معنای مخلوط مرکب می باشد و از لایه های متعدد ساخته شده است .

تابلو کامپوزیت :

همان طور که در دوران گذشته تابلو سازی اهمیت داشته است ، امروزه نیز تابلو سازی از اهمیت ویژه ای برخوردار است و تابلو ها باعث می شوند که کلاس کاری شما افزایش پیدا کند .  پس اگر به کلاس کاری خود اهمیت می دهید ، در انتخاب تابلو بسیار دقت کنید .

بخوانید:  تابلوسازی برای بیمارستان و مطب

تابلو کامپوزیت از چه چیزی ساخته شده است  ؟

تابلو های کامپوزیت از ترکیب چند متریال مختلف تشکیل شده اند که آلومینیوم مهم ترین بخش استفاده شده در ورقه های کامپوزیت است به همین علت به این تابلو ها که در آنها از ورقه های کامپوزیت استفاده شده است ، تابلو کامپوزیت می گویند .

در ساخت این تابلو ها ورقه های کامپوزیت به صورت چند لایه بر روی هم قرار می گیرند که در کشور ایران این تابلو ها با برند آلومکس ساخته می شوند و در کشور آمریکا با برند آلوباند که هر دو دارای کیفیت مناسبی هستند و در رنگ های متنوعی قابل خریداری و تهیه می باشند .

تابلو های کامپوزیت دارای نمای براقی هستند که از ورقه های کامپوزیت در ساخت تابلو های کامپوزیت برای ساخت زیر ساز حروف برجسته استفاده می شود که در این صورت جذابیت تابلو های کامپوزیت نسبت به تابلو هایی که در انها از زیر ساز پی وی سی استفاده می شود ، بیشتر است .

از ورقه های کامپوزیت در نمای ساختمان ها نیز استفاده می گردد .

روش های مربوط به ساخت تابلو های کامپوزیت  :

تابلو های کامپوزیت بر اساس ورقه کامپوزیتی که در تولید آنها استفاده می شود به 5 نوع مختلف تقسیم می شوند که از قبیل زیر هستند :

  • تابلو های کامپوزیت ساده

  • تابلو های کامپوزیت با طرح چوب

  • تابلو های کامپوزیت با طرح سنگ

  • تابلو های کامپوزیت با طرح خش دار

  • تابلو های کامپوزیت آینه ای

تابلو کامپوزیت

انواع تابلو کامپوزیت  :

تابلو کامپوزیت چلنیوم  :

در این روش برای ساخت تابلوهای کامپوزیت از حروف برجسته چلنیوم استفاده می شود و به جای استفاده از زیر ساز های پی وی سی از ورق های آلومینیومی کامپوزیت استفاده می شود .

تابلو کامپوزیت طلایی  :

در این تابلو ها می توان هر نوع حروف برجسته ای را طراحی نمود . در این تابلو ها از ورق کامپوزیت طلایی رنگ در زیر ساز کار و یا لبه های کار استفاده می شود که نمای بسیار زیبایی به کار می دهد .

تابلو کامپوزیت پولکی  :

در این تابلو ها در بخش زیر ساز نمای زمینه ی تابلو از تایل های پولکی که دارای اشکال هندسی هستند ، استفاده می شود . این تابلو های پولکی از تابلو های منحصر به فرد حساب می شوند .

بخوانید:  تابلوسازی در تجریش

تابلو کامپوزیت طرح سنگ  :

در زیر ساز این تابلو ها از طرح انواع سنگ ها با توجه به سلیقه مشتری استفاده می شود .

تابلو کامپوزیت با طرح چوب :

این تابلو های کامپوزیت روکشی شبیه به چوب دارند که زیبایی چوب را به نمایش در می آورد . این تابلو ها برای نمایش دادن سبک های کلاسیک مناسب هستند و از زیبایی بسیار زیادی برخوردارند .

تابلو کامپوزیت استیل :

حروف برجسته استیل دارای دارای برق خاصی هستند و در ادغام با زیر ساز های کامپوزیت مانند : استیل براق و درخشان می شوند که زیبایی خاصی را ایجاد می کنند .

تابلو کامپوزیت

تابلو کامپوزیت وکیوم :

در این تابلو های کامپوزیت از حروف برجسته وکیوم با حالت سه بعدی و برجسته استفاده می شود که هر بیننده ای را به خود مجذوب می کند . در ساخت این تابلو ها اگر برای زیرسازی به جای پی وی سی از کامپوزیت استفاده شود ، زیبایی کار دو برابر خواهد شد .

تابلو کامپوزیت فلزی :

در ساخت تابلوهای فلزی از انواع فلزات مانند : مس و آهن استفاده می شود که فلزات در ساخت این تابلو ها رنگ آمیزی می گردند و به مرور زمان نیاز به پرداخت مجدد پیدا می کنند . اگر در ساخت زیر ساز انها از ورق کامپوزیت استفاده شود ، در صورتی که حروف برجسته رنگ خود را از دست بدهد نیز تابلو ظاهر بدی پیدا نمی کند .

تابلو کامپوزیت پانچی :

در ساخت این تابلو ها لبه های حروف برجسته پلاستیکی ، فلزی ، چلنیوم و وکیوم توسط دستگاه پانچ به صورت ردیفی و یا زیگزاگی پانچ می گردد .

تابلو کامپوزیت نئون پلاستیک :

در این تابلو ها نیز حروف برجسته از جنس پلاستیک جذابیت خاصی را برای تابلو ایجاد می کنند و می توانند نور را به صورت یک دست منتشر کنند . لازم به ذکر است که این تابلو ها فاقد براقیت می باشند و اگر قصد دارید تابلو خود را به حالت براق تبدیل کنید ، می توانید در زیر ساز این تابلو ها از ورق کامپوزیت استفاده کنید .

تابلو کامپوزیت رینگی  :

در این تابلو های رینگی ، لبه های حروف برجسته توسط دستگاه رینگ سوراخ کاری می شود و علاوه بر رویه های حروف ، لبه های حروف نیز نورپردازی می گردد و در بخش زیرین حروف نیز از ورق کامپوزیت استفاده می شود .

کلام پایانی  :

امیدواریم مطالب ذکر شده در خصوص تابلو کامپوزیت برای شما دوستان عزیز مفید واقع شده باشد

4.6/5 - (63 امتیاز)

همین حالا از کارشناسان ما مشورت بگیرید
شماره دفتر مرکزی :
02122758243
02154793333

شماره همراه:
09193048493

بدون دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *